Platte daken

De Pannendekker werkt met kwalitatief goede materialen om uw platte daken te leggen. Wij gebruiken hiervoor PVC, bitumen of EPDM. Deze materialen zijn hier uiterst geschikt voor. Wilt u als zakelijke of particuliere klant een plat dak laten aanleggen? Dan adviseren onze professionals u hier graag over, zodat u nog jarenlang kunt genieten van een kwalitatief goede dak. Wij lichten graag de verschillende soorten materialen toe, zodat u weet wat wij aan te bieden hebben.

Expert in platte daken aanleggen

De Pannendekker is expert op het gebied van platte daken aanleggen. Wij weten als geen ander welk materiaal geschikt is voor een dak. Daarnaast houden we ook rekening met uw wensen en zorgen we ervoor dat de kleinste details op een nette manier worden afgewerkt. Op deze manier kunt u nog jarenlang genieten van uw dak.

EPDM dakbedekking

De Pannendekker legt platte daken aan van EPDM. Dat is een synthetische variant van een natuurlijk rubbersoort met goede eigenschappen. EPDM is duurzaam en recyclebaar. Doordat de dakbedekking veel langer meegaat is het op de lange termijn een voordelige soort dakbedekking. Uw platte dak kan met behulp van EPDM op maat worden gemaakt. De rubberen rollen kunnen ter plekke op maat worden bijgesneden en aangepakt om uw dak compleet te bedekken. Hierdoor is de kans op lekkage aanzienlijk kleiner. Naast de rubberen rollen, die meestal worden gebruikt, wordt er soms ook met membraam gewerkt om het dak af te dekken.

PVC

Een PVC dakbedekking zorgt voor een waterdicht, recyclebaar en onderhoudsvriendelijk dak. PVC is een dakbedekking dat is gemaakt van kunststof. PVC dakbedekking is de meest voordelige dakbedekking. Dit komt doordat de materialen goedkoper zijn. Daarnaast is een plat dak van PVC onderhoudsvriendelijk, net zoals een dak van EPDM.

Bitumen dak

Een bitumen dakbedekking wordt ook wel dakleer genoemd. Bitumen is voor vrijwel ieder oppervlak een uitstekend materiaal om mee te bedekken, bijvoorbeeld voor platte daken zoals aanbouwen, veranda’s en schuren mee te bedekken. Bitumen dakbedekking is waterdicht en enorm sterk. De levensduur van bitumen is wel korter dan EPDM en PVC dakbedekking.

Plat dak laten aanleggen?

Wilt u graag een plat dak laten aanleggen? En heeft u hiervoor meer advies nodig van een professional? Neem dan gerust contact met ons op! Wij helpen u graag verder.