Hellende daken

De Pannendekker legt onder andere hellende daken aan voor de liefhebbers. Hellende daken zijn ideaal voor een perfecte waterafvoer. Op deze manier ontstaat er veel minder lekkage en heeft uw dak ook minder onderhoud nodig. Bovendien heeft u bij hellende daken keuze uit verschillende dakpannen, waaronder pannen, zonnepanelen, leien en shingles. Wij lichten alle soorten kort toe.

Specialist op het gebied van hellende daken

De Pannendekker is specialist op het gebied van hellende daken. Wij hebben een hoop particuliere en zakelijke klanten voorzien van een nieuw, prachtig en hoogwaardig hellend dak. Of het nou gaat om een nieuwbouwproject of een renovatie, het kan allemaal bij ons. Daarnaast zorgen wij er ook voor dat al het zinkwerk wordt afgehandeld, zoals de regenpijpen en goten. Zo hoeft u geen andere partij in te schakelen voor uw zinkwerk, omdat wij het complete plaatje leveren.

Dakpannen

De Pannendekker is uw partner voor het leggen van prachtige dakpannen. Of u nou een kleinere (tussen)woning heeft of een vrijstaande villa, wij voeren het voor u uit. Wij beschikken over alle benodigde materialen en experts om uw dakpannen op een prachtige manier aan te leggen. Dakpannen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten. Zo zijn er keramische dakpannen, betonnen dakpannen en gebruikte dakpannen verkrijgbaar.

Zonnepanelen

De Pannendekker maakt daarnaast ook gebruik van zonnepanelen. Hierbij worden de gewone dakpannen vervangen door zonnepanelen die stroom opwekken. Deze zonne-energie systemen zorgen ervoor dat uw dak niet alleen beschermend maar ook functioneel is. De panelen worden perfect geïntegreerd in het dak waardoor het zijn beschermende functie houdt en er ook nog eens erg strak uitziet. De zonne-energie systemen zijn bovendien getest op weerbestendigheid en zorgen voor een goede ventilatie. Met de zonne-energie systemen van De Pannendekker wordt uw dak mooi en duurzaam!

Leien en shingles

Naast dakpannen leggen wij ook dakleien aan voor de liefhebbers. Dakleien zorgen voor een elegante en natuurlijke uitstraling van uw woning. De authentieke uitstraling zorg voor een prachtig uiterlijk. Dakleien zijn net als dakpannen ook in verschillende soorten verkrijgbaar. Denk hierbij aan synthetische leien, rubberen leien en bitumenleien. Natuurlijke leien zijn kwetsbaar voor de weersomstandigheden. Daarom zijn er synthetische en rubberen kunstleien op de markt gekomen. Deze leien gaan stuk voor stuk door een kwaliteitscontrole en worden daarna pas gebruikt voor daken. Tot slot zijn er nog bitumenleien. Bitumenleien worden ook wel shingles genoemd. Shingles worden vooral gebruik als dakbedekking voor luxe woningen vanwege de uitstraling. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en kleuren. Dit zorgt voor een prachtige look.

Hellend dak laten aanleggen?

Wilt u graag een hellend dak laten aanleggen door een professional? Dan bent u bij De Pannendekker aan het juiste adres! Wij hebben jarenlange ervaring en specialisme op het gebied van platte en hellende daken. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.